Навигация

Профил на купувача от 13.03.2017г.

Избори

Банер

!

Банер

Е - правителство

Банер

СОУ "Христо Ботев"

Банер

ОИЦ

Банер

Търсене

Easy Pay

Банер

Посетители

В момента има 109 посетителя в сайта

Времето

Община Драгоман
Поздравителен адрес
Сряда, 01 Ноември 2017 09:26

1noemvri

 
Съобщение от ЧЕЗ Разпределение България
Вторник, 31 Октомври 2017 10:56

Уважаеми клиенти,

 
ЧЕЗ Разпределение осъществява амбициозна инвестиционна програма за подобряване на услугите за своите клиенти. Компанията всекидневно извършва дейности, свързани с изнасяне или рециклиране на електрически табла, подмяна на електромери, ремонт на съоръжения по електрическите мрежи средно и ниско напрежение, присъединяване на клиенти, кастрене, профилактика на трафопостове и други. Успешната реализация на тези мерки налага кратковременни прекъсвания на електрозахранването.
 
 
Във връзка с осъществяване на посочените по-долу планирани прекъсвания на електрозахранването на територията, обслужвана от ЧЕЗ,  за периода 18-23 септември 2017 г. включително, се налагат кратковременни оперативни  превключвания с цел обезопасяване на съоръженията за работа, осигуряване на алтернативно захранване за част или всички засегнати клиенти и последващо включване на съоръженията, върху които са извършвани планирани  дейности.

На 31.10.2017 г. /09:45 - 16:15 ч.; 15:30 - 16:15 ч./ - Бахалин; Вишан; Владиславци; Габер, Общ. Драгоман: VII-99, Градище, ул. Елин Пелин; Горно село; Грълска падина: Мах. Горно Ново село; Долна Невля; Долно Ново село, Общ. Драгоман; Драгоман: Акация, Еделвайс, Железничар, Иглика, Игрище за минифутбол УПИ І, Кольо Фичето, Космина, Нишава, Петнадесети Кантон, Спортист, Средна гора, Странджа, Христо Ботев, Шести септември, Ярловци; Камбелевци: ХII-22; Круша, Общ. Драгоман; Начево; Несла: 000136; Чеканец, Общ. Драгоман; Чуковезер; Ялботина
 
Съобщение
Вторник, 31 Октомври 2017 10:00

3SKMBT 223 D17103110560

 

 
Съобщение
Вторник, 31 Октомври 2017 09:54

1397556217 vnimanie1

Експертите от ГД „Пожарна безопасност и защита на населението“ напомнят, че силните ветрове могат да бъдат опасни и да нанесат сериозни материални щети. По повод прогнозата за времето на Националния институт по метеорология и хидрология към БАН за очаквани силни пориви на вятъра, от дирекцията извеждат няколко правила, които могат да гарантират в максимална степен нашата безопасност.

Ако сте у дома си
При възникването на необичайно силен вятър е добре да изключите тока и газта. Вратите и прозорците трябва да бъдат добре затворени, а от первазите да бъдат премахнати всички неукрепени предмети /саксии, украса и др./.
Не бива да оставате на открито за дълго време заради опасност от падащи предмети от заобикалящите ви сгради.
Силните ветрове засягат най-често покривните конструкции и горните етажи - преценете и ако е необходимо използвайте за убежище приземните етажи и мазето на сградата.

Ако сте далеч от дома
Подслон може да намерите в обществени сграда и в подлези.
Когато сте на път, добре е да спрете автомобила си на открито място, далеч от електропроводи, дървета и от надвиснали скални маси.
Ако сте извън превозно средство потърсете ниските места в района, където да изчакате преминаването на опасността.
Техническите ръководители на строителни обекти да предприемат мерки за укрепване на заграждения, обезопасяване на крановете и строителни скелета. Те трябва да проведат инструктаж на работниците за здравословни и безопасни условия на труд, съобразени с метеорологичните условия. След края на работната смяна използваните строителни продукти, празен амбалаж, отпадъци, инструменти и др., да се укрепват по подходящ начин.
Всички юридически лица, стопанисващи рекламно-информационни елементи - рекламни табели, винили, билбордове и други, да извършат оглед на съоръженията с цел недопускане възникване на инциденти. При констатиране на слабости в конструкциите - да бъдат предприети незабавни действия по тяхното обезопасяване.

При възникване на инциденти или критични ситуации подавайте сигнали на тел. 112 и тел. 0879103418 - Дежурни по ОБСС община Драгоман.

 
ОБЩИНА ДРАГОМАН НЕ ОСТАНА БЕЗУЧАСТНА И В ТАЗИ НАЦИОНАЛНА КАМПАНИЯ „ЗА ЧИСТА ОКОЛНА СРЕДА – 2017 Г.“, ФИНАНСИРАНА ОТ ПУДООС.
Вторник, 31 Октомври 2017 09:43

1

Община Драгоман и тази година насочи усилията си към опазването на околната среда и изграждането на още един прекрасен кът за отдих и занимания на открито в с. Калотина, община Драгоман, предназначен за всички жители и гости на общината. Изграждането му има за цел повишаване активността на населението, стремежа за чиста околна среда, нейното опазване и ценене, както и трайното подобравяне на физическата и екологична среда на общината.

продължава>
 
<< Начало < Предишна 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Следваща > Край >>