Навигация

!

Банер

Е - правителство

Банер

Междусистемна газова връзка България-Сърбия

Банер

ОИЦ

Банер

Търсене

Избори

Банер

!

Банер

FreeWiFi Zone

Банер

Карта за разделно сметосъбиране

Банер

Преброяване 2021

Банер

Калкулатор данък МПС

Банер

Посетители

В момента има 278 посетителя в сайта

IloveBulgaria

Банер

Времето

Великденски турнир по футбол - 19.04.2014г.
Вторник, 22 Април 2014 09:32

IMG 0309

На 19.04.2014г. на стадион „Граничар“ в гр.Драгоман се проведе традиционния Великденски турнир по футбол организиран от община Драгоман.

Въпреки лошото време отборите желаещи да участват в турнира бяха много и бяха разделени на 3 групи.

Както и в предишни турнири, така и сега при мъжете доминиращите отбори бяха отборите на „ЯГНЯРИТЕ“ и „ОБЩИНА ДРАГОМАН “, които бяха в I група. Още след първите проведени мачове се разбра, че  отборът на „ОБЩИНА ДРАГОМАН “ е фаворит и дава сериозна заявка за спечелване на турнира, като безапелационно зае първото място в групата си с три победи.

Във II група отборът на „ЦСКА ЗАВИНАГИ“ (ветерани) взе първата позиция пред отбора на „НАГРАДЕН“.

Най - интересните мачове бяха на полуфиналите. Там срещите бяха между отборите на „ОБЩИНА ДРАГОМАН“  и „НАГРАДЕН“, където отбора на общината набързо поведе с 1:0 и видимо подцени противника. След изиграването на първото полувреме и особено в оставащите последни 10 минути отборът на общината рязко намали темпото спокоен за изхода на мача,  за което бяха наказани и това доведе до изравнителен гол. В редовното време мача завърши с 1:1 и това доведе до изпълнение на дузпи, при изпълнението на които отборът на „ОБЩИНА ДРАГОМАН“  бе по-точен и победи с 6:5 над отбора на „НАГРАДЕН“.

В другия полуфинал сблъсъка също бе много интересен. Отборът на „ЦСКА ЗАВИНАГИ“ срещу отборът на  „ЯГНЯРИТЕ“ също в редовното време завърши с 2:2. При последвалото изпълнение на дузпи „ЯГНЯРИТЕ“ надделяха с 5:4  и отидоха на финал.

На финала логичното се случи - отборът на  „ОБЩИНА ДРАГОМАН“ резонно победи с 4:1 и стана шампион на Великденския турнир.

В младежкия турнир I място взе „Отбора на Джейми“.

Наградата от турнира - печено Великденско агне бе споделена и дружно похапната от всички отбори участници в турнира начело с отбора на победителите „ОБЩИНА ДРАГОМАН“.