Навигация

!

Банер

Е - правителство

Банер

Междусистемна газова връзка България-Сърбия

Банер

ОИЦ

Банер

Търсене

Избори

Банер

!

Банер

FreeWiFi Zone

Банер

Карта за разделно сметосъбиране

Банер

Преброяване 2021

Банер

Калкулатор данък МПС

Банер

Посетители

В момента има 379 посетителя в сайта

IloveBulgaria

Банер

Времето

Общински спортен празник
Понеделник, 15 Юни 2015 12:05

    На 11.06.2015 г. в заседателната зала  на СОУ „Христо Ботев” гр. Драгоман  за поредна година се проведе турнир по шахмат по-случай  тридневния  спортен  празник организиран от община Драгоман. В турнира взеха участие  деца от различни възрасти. В оспорваните битки на черно-бялата дъска първо място спечели Любомир Марянов, второ място  Кристиян Георгиев и на трето се класира Ивайло Кирилов.

Хандбалният мач, игран между  дамите от „Дивите котки”  и сборния  отбор на учениците от  9, 10, и 11 клас  от СОУ „ Христо Ботев”,  завърши с победа за отбора на момчетата.

Във футболния турнир за деца взеха участие четири отбора: 5 клас, 6 клас, 7а и 7б клас. Всички отбори показаха добри умения, качества и спортсменска игра. Турнира завърши с победа за 5 клас.

Ето го и класирането

7 „А” клас  : 7 „Б”  клас – 3:2

5 клас : 6 клас – 7:1

7 „Б”  клас -  6 клас - 3:0

7 „А” клас – 5 клас -  1:5

Първо  място – 5 клас

Второ място – 7 А

Трето място – 7 Б

Четвърто място – 6 клас

На 12.06.2015г. в комплекс Зелен свят“ се проведе воден минимум на тема „ПРЕВЕНЦИЯ  НА  ВОДНИЯ  ТРАВМАТИЗЪМ  СРЕД  ДЕЦАТА” по инициатива на БЧК,  които отбелязаха 50 години водна безопасност, като за трета поредна година изнесоха презентация, чрез която бяха подробно обяснени правилата за безопасността във водата, последвана от упражнения за сигурност. БЧК съчета полезното с приятното, като организира състезания за присъстващите деца и раздаде награди.

Финалът на спортния празник бе отбелязан от футболния турнир на малки врати, в който взеха участие малки и големи. Футболните срещи преминаха с много хъс и весели емоции, което създаде невероятна спортна атмосфера. Отборите бяха четири :

Зенит - Пух и приятели  - 6:10

Общината - Бичметата - 5:3

Пух и приятели - Общината - 8:1

Бичметата - Зенит - 2:8

Първо място – Пух и приятели

Второ място – Зенит

Трето място – Общината

Четвърто място – Бичметата