Навигация

!

Банер

Е - правителство

Банер

Междусистемна газова връзка България-Сърбия

Банер

ОИЦ

Банер

Търсене

Избори

Банер

!

Банер

FreeWiFi Zone

Банер

Карта за разделно сметосъбиране

Банер

Преброяване 2021

Банер

Калкулатор данък МПС

Банер

Посетители

В момента има 337 посетителя в сайта

IloveBulgaria

Банер

Времето

„Радиокафе”
Вторник, 04 Юли 2017 07:28

Sashka1

radio

На 02.07.2017г., в с. Несла, община Драгоман, гостува БНР и предаването „Радиокафе”. Част от живото предаване беше и екипа по проект „Независим живот за гражданите на Драгоман” по Оперативна програма „Развитие на човешките ресурси 2014-2020  г.” –  г-жа Анна Крумова – координатор по проекта и г-жа Силвия Асенова – технически сътрудник към Звено за почасово предоставяне на услуги за социално включване в общността или домашна среда в община Драгоман.

 Основна тема на разговора бе ползата и изпълнението на проекта по дейности през изминалата година и половина. Беше повдигнат и въпроса за неговото продължаване и бъдещи възможности за реализиране на други такива или програми, свързани с предоставянето на такъв тип услуга, а именно– обгрижване на възрастни самотно живеещи хора и хора с увреждания.

 Екипът призова държавните институции към бързо и адекватно решение по наболялата тема, като Ръководството на община Драгоман дава своята подкрепа и застава плътно зад доставчиците на социалната услуга и обгрижените по проекта.

Sashka2