Навигация

!

Банер

Е - правителство

Банер

Междусистемна газова връзка България-Сърбия

Банер

ОИЦ

Банер

Търсене

Избори

Банер

!

Банер

FreeWiFi Zone

Банер

Карта за разделно сметосъбиране

Банер

Преброяване 2021

Банер

Калкулатор данък МПС

Банер

Посетители

В момента има 125 посетителя в сайта

IloveBulgaria

Банер

Времето

Вълнуващ и емоционален бе днешният слънчев ноемврийски ден за най-малките възпитаници на нашето училище, за техните учители и родители, за гостите от София и от общината.
Сряда, 08 Ноември 2017 08:22

1

      На 6 ноември,  официално бе даден стартът на спечеления  за 4-та поредна година съвместен проект между община Драгоман, Областния съвет на БЧК и „Кока-кола ХБК България”,дългоочаквания  „Топъл обяд“  за децата от І-ви до IV-ти клас на СУ „Христо Ботев“  гр. Драгоман. 
    Благодарение на предоставените средства от „Кока-Кола ХБК България“ на БЧК и с усилията на община Драгоман  за учебната 2017/2018 година на 60 деца от нашето училище са осигурени по 1 лв. за  топъл обяд през цялата учебна година.
      Гости на събитието бяха зам.-председателят на НС на БЧК и председател на Областната организация на БЧК в София-област д-р Валентин Пеев, г-жа Екатерина Борисова – ръководител на програмата „Топъл обяд“ към Националния съвет на БЧК заедно с неговия PR, екип на Областния съвет на БЧК, представен от неговия директор г-н Росен Василев и г-жа Диана Андреева,  г-жа Десислава Василева – управител на нашия медиен партньор „Еспресо Нюз“ и нейната сътрудничка Мира Момчилова, а от страна на домакините присъстваха Кметът на община Драгоман г-н Андрей Иванов, зам.-кметът  г-жа Лидия Банкова, директорът на СУ „Христо Ботев“  г-н Стоян Стоянов,  учители и възпитатели. От името на основния ни спонсор по програмата „Кока-кола ХБК България” на учениците бяха раздадени  натурални сокове и минерална вода, а членове на БМЧК – Драгоман  се включиха с доброволен труд  в  подготовката на мероприятието, раздаваха подаръците и искрено се забавляваха с малките, подканвайки ги да изядат всичко сервирано, вкусно и топло приготвено от кетъринговата фирма ЕТ „Ивона – Юлия Димитрова“.
     С благодарствени писма, отправени от училищното ръководство към БЧК, „Кока-кола ХБК България” и община Драгоман, с много усмивки и видимо задоволство от страна на малките ученици, с положителен заряд и нова енергия за бъдещи благотворителни  и  доброволчески дела приключи официалното откриване на „Топлия обяд“ 2017-2018 г. 

 

 
Назад