Навигация

!

Банер

Е - правителство

Банер

Междусистемна газова връзка България-Сърбия

Банер

ОИЦ

Банер

Търсене

Избори

Банер

!

Банер

FreeWiFi Zone

Банер

Карта за разделно сметосъбиране

Банер

Преброяване 2021

Банер

Калкулатор данък МПС

Банер

Посетители

В момента има 137 посетителя в сайта

IloveBulgaria

Банер

Времето

Много забавления по повод 1 юни – Международния ден на детето!
Понеделник, 04 Юни 2018 13:26
             С голям успех и много емоции на 1 юни официално приключи една изключително динамична седмица, изпълнена с много спортен дух и хъс, положителни заряди и силни преживявания. В този слънчев и жарък юнски ден на новия Градски стадион в града се проведоха поредица от различни забавни, спортни, развлекателни, музикални и пр. мероприятия, свързани с Международния ден на детето, заключителните етапи на Седмицата на Драгоманско блато и Тридневния спортен празник, подобаващо приключен с блиц-турнира по футбол за деца и приятелската среща между ФК „Асен Балкански“ Димитровград, Република Сърбия и ФК „Драгоман“.
             На този ден се състоя и официалното откриване на Градския стадион в Драгоман. Идеята, това да бъде точно на Празника на детето, е на г-н Иванов и изобщо не е случайна. Спортът е един феномен, който не само допринася за здравето на всеки един от нас, а изгражда силни характери, личности и качества и е нещо, което трябва да присъства от ранна детска възраст в живота на нашите деца. Нямаше по удачен ден от този да открием прекрасния стадион, заедно с нашите детски футболни отбори и децата от ТА „Ритмика“. В церемонията по откриването взеха участие и нашите официални гости, сред които бяха: г-н Владица Димитров /кмет на Димитровград – Република Сърбия/, Славолюб Маноилов /член на ОбС Димитровград/, г-н Методи Методиев /Председател на ОбС Драгоман/, г-н Кирил Марков /член на ОбС Драгоман/, г-жа Атина Младенова /член на ОбС Драгоман/, а в по-късните часове се включи и г-н Зоран Джуров – Председател на ОбС Димитровград, Република Сърбия. След приветствените слова трикольорната лента бе прерязана от г-н Андрей Иванов и г-н Владица Димитров. Гостите бяха разведени из Спортната зала, останаха възхитени от спортната база, с която разполагаме и бъдещите идеи, които планираме да осъществим.
           Децата бяха въодушевени от многото забавни игри, които удовлетвориха желанието им за спорт, танци и смях. За настроението им се погрижи Парти агенция „Маска“ с водещ Цветомир Иванов, който не спря да забавлява малки и големи. След приключването на забавленията децата получиха заслужени награди – купи и медали, след което бе даден старт на футболните срещи между детските отбори на гр. Драгоман, гр. Димитровград, Република Сърбия, гр. Годеч и с. Петърч. За финал се насладихме на прекрасната и атрактивна футболна среща между ФК Драгоман и ФК Димитровград, Република Сърбия, която доказа, че спортът е и една изключителна емоция, обединяваща всички!

     Zaglavna snimka

 

 

 

 
Назад