Навигация

!

Банер

Е - правителство

Банер

Междусистемна газова връзка България-Сърбия

Банер

ОИЦ

Банер

Търсене

Избори

Банер

!

Банер

FreeWiFi Zone

Банер

Карта за разделно сметосъбиране

Банер

Преброяване 2021

Банер

Калкулатор данък МПС

Банер

Посетители

В момента има 110 посетителя в сайта

IloveBulgaria

Банер

Времето

Първо място за Нанси Йорданова от гр. Драгоман
Петък, 11 Януари 2019 14:57
Девет деца от цялата страна са отличени във втория конкурс за рисунка под наслов „Моята ЕДЕН дестинация“.
Надпреварата се проведе в периода от 27 септември до 27 ноември 2018 г., в която бяха получени близо 250 детски рисунки.Всички бяха качени на официалната страница на Министерството на туризма във Фейсбук, където се състоя електронно гласуване.
Експертно жури, включващо представители на ЕДЕН дестинациите в България,също определи най-добрите детски рисунки. На първо място е Нанси Йорданова, на 13 години от гр. Драгоман, с рисунка на тема „Параклис „Св. Атанасий Велики“ – Неделишки манастир, от община Драгоман“, която получи 129 точки от оценките на журито.
Рисунките от конкурса ще бъдат използвани за изработване по проекта на пощенски картички и магнити, които ще се разпространяват у нас и в чужбина.
Министерството на туризма ще награди децата с най-добрите рисунки от гласуването на журито и от гласуването във фейсбук страницата. Датата, на която призьорите ще получат отличията си, ще бъде допълнително определена и обявена на официалната страница на Министерството на туризма и на институционалния профил във Фейсбук -www.facebook.com/Министерство на туризма.

Nansi yordanova 28 23.11.2018 Dragoman 001
 
Назад