Навигация

!

Банер

Е - правителство

Банер

Междусистемна газова връзка България-Сърбия

Банер

ОИЦ

Банер

Търсене

Избори

Банер

!

Банер

FreeWiFi Zone

Банер

Карта за разделно сметосъбиране

Банер

Преброяване 2021

Банер

Калкулатор данък МПС

Банер

Посетители

В момента има 126 посетителя в сайта

IloveBulgaria

Банер

Времето

ЛЯТНА АКАДЕМИЯ – 2020
Вторник, 11 Август 2020 08:04

ЛЯТНА АКАДЕМИЯ – 2020“ е най-успешният проект към Местната комисия за борба срещу противообществените прояви на малолетните и непълнолетните при община Драгоман. Провежда се по време на лятната ваканция и е достъпна за всички деца и ученици, които желаят да допълнят и затвърдят знанията си от учебната програма.

1

В тази трета година на активно участие от страна на учениците, постигнахме поставените ни цели – да създадем необходимата връзка с децата и желание за споделяне. Успехът на проекта се дължи основно на социалната компетентност и емоционалната култура на всички, заели се с тази нелека задача, а именно – Обществените възпитатели на МКБППМН общ. Драгоман. С всяко дете се работи индивидуално. Според неговите потребности се преценява колко време е нужно, за да бъде най-ефективен обучителния процес.

2

Идеята на този проект е осъществена чрез образователна работа и арт-работа, в които децата имат възможност да изразяват себе си и благодарение на емоцията, която носи лятото, да се забавляват и в същото време да се ограмотяват и възпитават.

3

4

5

6

7