Навигация

!

Банер

Е - правителство

Банер

Междусистемна газова връзка България-Сърбия

Банер

ОИЦ

Банер

Търсене

Избори

Банер

!

Банер

FreeWiFi Zone

Банер

Карта за разделно сметосъбиране

Банер

Преброяване 2021

Банер

Калкулатор данък МПС

Банер

Посетители

В момента има 133 посетителя в сайта

IloveBulgaria

Банер

Времето

„ЛЯТНА АКАДЕМИЯ В КОНСУЛТАТИВЕН КАБИНЕТ“ И „БЕЗОПАСНО ДВИЖЕНИЕ ПО ПЪТИЩАТА“
Четвъртък, 30 Септември 2021 14:46

„ЛЯТНА АКАДЕМИЯ В КОНСУЛТАТИВЕН КАБИНЕТ“ стартира с лятната ваканция. Този проект на Местната комисия за борба срещу противообществените прояви на малолетните и непълнолетните при община Драгоман става все по-популярен и посещаван от деца и ученици, които желаят да допълнят и затвърдят знанията си от учебната програма.

Лятната академия приключи за тази година, но работата на обществените възпитатели продължава в Консултативен кабинет. Предстоят още много обучителни теми в новата учебна 2021/2022 година, като стартирахме с темата „Безопасно движение по пътищата“, която се проведе на 20.09. – 21.09.2021 г. от обществените възпитатели и доброволците на БМЧК. Поставихме темата в периода от 16 до 22 септември 2021 г., когато се провежда ежегодната кампанията „Европейска седмица на мобилността“ (ЕСМ). Кампанията се реализира с подкрепата на Европейската комисия и Генерална дирекция „Мобилност и транспорт“. Лекциите и беседите бяха представени по интересен и любопитен начин, като предизвикаха голям интерес от страна на деца и ученици, които представиха безопасното движение по пътищата в забавни игри и рисунки.

За четвърта година на активно участие от страна на учениците, постигнахме поставените ни цели – да създадем необходимата връзка с децата и желание за споделяне и ограмотяване.

1

2

3

4