Навигация

!

Банер

Е - правителство

Банер

Междусистемна газова връзка България-Сърбия

Банер

ОИЦ

Банер

Търсене

Избори

Банер

!

Банер

FreeWiFi Zone

Банер

Карта за разделно сметосъбиране

Банер

Преброяване 2021

Банер

Калкулатор данък МПС

Банер

Посетители

В момента има 136 посетителя в сайта

IloveBulgaria

Банер

Времето

Съобщение
Сряда, 15 Ноември 2023 16:17

 

IMG 4013

Днес 15.11.2023 год., от 11:00 часа в заседателната зала на община Драгоман се проведе тържествена церемония по повод полагането на клетва на представителите на местната власт за мандат 2023-2027 година.

Официален гост на събитието беше г-жа Мая Цанова – главен секретар на областна администрация на Софийска област.

Отслужен беше водосвет за здраве и благоденствие на жителите на община Драгоман от енорийския свещеник отец Асен Асенов.

Тържественото заседаниезапочна с изслушване на българския и европейски химни, след които клетва положиха избраният за четвърти мандат кмет на община Драгоман – г-н Андрей Иванов, новоизбраните 11 общински съветници, г-н Тодор Тодоров – кмет на кметство с. Габер и г-жа Людмила Любомирова – кмет на кметство с. Калотина.

Г-н Андрей Иванов – кмет на община Драгоман се обърна към новоизбраните съветници, кметове на кметства, кметски наместници, граждани и гости на общината като им пожела здраве и разбирателство, ползотворни решения за благото на община Драгоман.

Преди да даде думата на най- възрастния общински съветник да ръководи първото заседание и избора на председател на Общински съвет- Драгоман, главния секретар връчи на г-н Иванов символичен ключ в знак на бъдещото добро и ползотворно партньорство между Областната управа и Община Драгоман. „С този ключ, Ви гарантираме, че винаги, когато работите в интерес на гражданите на община Драгоман, ще можете да “отключите вратата на администрацията на Областната управа   за подкрепа и сътрудничество”, каза още Мая Цанова.

Заседанието беше открито от г-жа Лидия Банкова- Найденова, която произнесе мотивираща и вдъхновяваща реч.

След проведеното тайно гласуване за председател на Общински съвет Драгоман беше избрана г-жа Моника Георгиева, която получи доверието на 6 от 11 –те общински съветници.

 IMG 3842


IMG 3860


IMG 3914


IMG 3951


IMG 3903


IMG 3996 

 


 

 
Назад