Навигация

!

Банер

Е - правителство

Банер

Междусистемна газова връзка България-Сърбия

Банер

ОИЦ

Банер

Търсене

Избори

Банер

!

Банер

FreeWiFi Zone

Банер

Карта за разделно сметосъбиране

Банер

Преброяване 2021

Банер

Калкулатор данък МПС

Банер

Посетители

В момента има 126 посетителя в сайта

IloveBulgaria

Банер

Времето

МКБППМН
Съобщение
Сряда, 05 Април 2023 15:36

Начална

УВАЖАЕМИ СЪГРАЖДАНИ НА ОБЩИНА ДРАГОМАН,

            Заповядайте на ежегодния Великденски базар на Местната комисия за борба срещу противообществените прояви на малолетните и непълнолетните община Драгоман, който ще се състои на 08.04.2023 г. (събота)на пазарния ден в Центъра на града ни. И тази година творческото ателие бе организирано в Консултативния кабинет към МКБППМН с участието на обществените възпитатели, доброволците към БЧК и БМЧК и се превърна в истинско вълшебно място, наситено с много емоции, творчески заряд и приказно настроение. Таз годишната благотворителна кауза е насочена към Центъра за настаняване от семеен тип за пълнолетни лица с физически увреждания в с. Калотина.

 

ОЧАКВАМЕ ВИ!

1

продължава>
 
ОБЩЕСТВЕНО ОБСЪЖДАНЕ НА АНАЛИЗ НА ПОТРЕБНОСТИТЕ ОТ СОЦИАЛНИ УСЛУГИ НА ОБЩИНСКО И ОБЛАСТНО НИВО, КОИТО СЕ ФИНАНСИРАТ ИЗЦЯЛО ИЛИ ЧАСТИЧНО ОТ ДЪРЖАВНИЯ БЮДЖЕТ
Четвъртък, 16 Март 2023 14:14

1

В изпълнение на чл.42, ал.3 от Наредбата за планиране на социалните услуги, в Заседателна зала на община Драгоман се проведе обществено обсъждане на Анализ на потребностите от социални услуги на общинско и областно ниво, които се финансират изцяло или частично от държавния бюджет. На срещата присъстваха представители на социалните услуги, действащи на територията на община Драгоман, на Дирекция „Социално подпомагане“ гр. Сливница, кметски наместници и други заинтересовани страни.

2

 
ЧЕСТИТ 8-МИ МАРТ!
Сряда, 08 Март 2023 14:43

1

На днешния празник децата към БМЧК, под ръководството на обществените възпитатели на МКБППМН общ. Драгоман, почетоха 8-ми март – Международния ден на жената, като подаряваха цветя на дамите, които срещаха в центъра на града ни. Младите ни доброволци раздадоха и създадоха много усмивки и прекрасни емоции в празничния ден.

продължава>
 
ЗАПОВЯДАЙТЕ НА КОЛЕДНИЯ БАЗАР 2022 ГОДИНА!
Петък, 23 Декември 2022 11:27

начална

„Да подкрепим талантливите деца на община Драгоман“

На 17.12.2022 г., в съботния пазарен ден, се проведе ежегодния Коледен базар на Консултативния кабинет към МКБППМН общ. Драгоман. Тази година идеята ни е да подкрепим и доразвием талантите на децата в община Драгоман. Независимо от дъждовното време, обществените възпитателки и доброволците на БЧК и БМЧК, разведряваха настроението на нашите дарители с прекрасните Коледни украшения, изработени от естествени материали.

1

2

С удоволствие ви съобщаваме, че Коледния базар ще продължи и на 27.12.2022 г. /вторник/ от 15:00 часа на площада пред сградата на Общинска администрация, когато ще отпразнуваме „Празника на община Драгоман“. В този ден ще бъдат изложени и наградени сурвачките, участващи в конкурса „МОЯТА КОЛЕДА“, които също ще можете да си закупите и така да подкрепите дарителската ни инициатива.

продължава>
 
Съобщение
Четвъртък, 15 Декември 2022 14:28

коледен базар

 
<< Начало < Предишна 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Следваща > Край >>

Страница 3 от 10