Навигация

!

Банер

Е - правителство

Банер

Междусистемна газова връзка България-Сърбия

Банер

ОИЦ

Банер

Търсене

Избори

Банер

!

Банер

FreeWiFi Zone

Банер

Карта за разделно сметосъбиране

Банер

Преброяване 2021

Банер

Калкулатор данък МПС

Банер

Посетители

В момента има 107 посетителя в сайта

IloveBulgaria

Банер

Времето

МКБППМН
„МИСИЯ БУДИТЕЛ“ – КОНКУРС ЗА РИСУНКА И ЕСЕ
Понеделник, 21 Декември 2020 08:49

1

И тази година се проведе конкурса за рисунка и есе „Мисия Будител“ – 2020, организиран от Областна администрация на Софийска област. Учениците от I-ви до IV-ти клас на СУ „Христо Ботев“ гр. Драгоман, участваха с рисунки. Отличен с най-добра рисунка е Петър Иванов от III-ти клас, а директора на училището получи приз и грамота на областния управител за училища, представили се отлично в конкурса „Мисия Будител“ – 2020. Поради въведените противоепидемични мерки, във връзка с разпространението на COVID-19, церемонията по връчването на наградите в Областна администрация на Софийска област беше отменена. Отличените получиха своите награди лично от Заместник областен управител на Софийска област – г-н Николай Борисов.

продължава>
 
„КОЛЕДНА ПРИКАЗКА – 2020“
Понеделник, 21 Декември 2020 08:37

КОЛЕДНА ПРИКАЗКА – 2020“ е новият проект на Местната комисия за борба срещу противообществените прояви на малолетните и непълнолетните при община Драгоман. Приказката се създава в Консултативният кабинет от всички деца – децата на БМЧК, децата от социалните услуги и учениците от начален етап на СУ „Христо Ботев“ гр. Драгоман, заедно с подкрепата на обществените възпитатели. Творенията са изложени в сградата на общината. Каузата на децата е да се съберат средства за създаването на „Музей на пчелата“. Всеки, който иска да подкрепи тази идея, може да си закупи от коледните украшения и да постави сума, по собствена преценка, в кутията за дарения.

КП-1

продължава>
 
ЛЯТНА АКАДЕМИЯ – 2020
Вторник, 11 Август 2020 08:04

ЛЯТНА АКАДЕМИЯ – 2020“ е най-успешният проект към Местната комисия за борба срещу противообществените прояви на малолетните и непълнолетните при община Драгоман. Провежда се по време на лятната ваканция и е достъпна за всички деца и ученици, които желаят да допълнят и затвърдят знанията си от учебната програма.

1

В тази трета година на активно участие от страна на учениците, постигнахме поставените ни цели – да създадем необходимата връзка с децата и желание за споделяне. Успехът на проекта се дължи основно на социалната компетентност и емоционалната култура на всички, заели се с тази нелека задача, а именно – Обществените възпитатели на МКБППМН общ. Драгоман. С всяко дете се работи индивидуално. Според неговите потребности се преценява колко време е нужно, за да бъде най-ефективен обучителния процес.

продължава>
 
Програма за работата на МКБППМН за 2020 г.
Сряда, 29 Април 2020 15:25

Програма за работата на МКБППМН за 2020 г.

 
"Баба Марта бързала, мартенички вързала ...“ в детска ясла „Здравец“
Петък, 28 Февруари 2020 15:46
1

Младите доброволци на БМЧК общ. Драгоман, заедно със секретаря на МКБППМН общ. Драгоман и обществените възпитатели, изненадаха най-малките жители на нашата община. Във много забавна и весела обстановка, доброволците вързаха мартенички на ръчичките и раздадоха картички на малчуганите, които бяха изработили специално за тях. Мероприятието премина с много емоции, танци, забавни игри и много усмивки.
           ЧЕСТИТА БАБА МАРТА!

2
продължава>
 
<< Начало < Предишна 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Следваща > Край >>

Страница 5 от 10