Навигация

!

Банер

Е - правителство

Банер

Междусистемна газова връзка България-Сърбия

Банер

ОИЦ

Банер

Търсене

Избори

Банер

!

Банер

FreeWiFi Zone

Банер

Карта за разделно сметосъбиране

Банер

Преброяване 2021

Банер

Калкулатор данък МПС

Банер

Посетители

В момента има 227 посетителя в сайта

IloveBulgaria

Банер

Времето

МКБППМН
Музей на пчелата
Понеделник, 17 Февруари 2020 16:39

1

2

Административната сграда на община Драгоман е украсена с прекрасни картини, които са нарисувани от възпитаниците на СУ „Христо Ботев“ – гр. Драгоман и децата от БМЧК. В тази прекрасна среда гражданите на общината и нейните гости се обслужват от общинска администрация.
Идеята за тази изложба е да бъде организиран благотворителен търг, средствата от който ще бъдат вложени за изграждане на образователен  Музей на пчелата, който ще бъде поставен до Туристически информационен център – гр. Драгоман. В картините присъства темата за равновесието между човека и природата в търсене на баланс и любов към околната среда и затова средствата ще отидат именно с такава цел, целяща да съхрани околната среда и да образова, показвайки нагледно живота в един кошер.
продължава>
 
„Годишно отчетно заседание на Местната комисия за борба срещу противообществените прояви на малолетните и непълнотлетните при община Драгоман“
Четвъртък, 16 Януари 2020 16:51

IMG 2472


На 15.01.2020 година се проведе Годишното отчетно заседание на Местната комисия за борба срещу противообществените прояви на малолетните и непълнолетните при община Драгоман при следния ДНЕВЕН РЕД:
  1. 1.Приемане на Годишен отчет за дейността на МКБППМН Драгоман за 2019 г.
  2. 2.Приемане програма за работа на МКБППМН Драгоман за 2020 г.
  3. 3.Утвърждаване броя и състава на обществените възпитатели и техните възнаграждения за 2020 г.
  4. 4.Други.
Официални гости на заседанието бяха г-н Младен Бухегер – Председател на ОбС-Драгоман, г-н Дамян Маноилов – Общински съветник, обществени възпитатели, представители на социални институции и услуги, МВР и др.

IMG 2505

IMG 2504

Заседанието протече в законоустановения ред, с пълен брой членове и кворум за провеждане на годишния отчет. Заседанието бе открито от г-жа Лидия  Банкова-Найденова – председател на МКБППМН и заместник-кмет на община Драгоман, протоколът се водеше от Анна Крумова – секретар на комисията, дневният ред беше гласуван единодушно, след което материалите бяха предложени за обсъждане, допълнение и одобрение. Годишният отчет даде повод за редица изказвания, коментари и равносметка за извършената работа през 2019 г. Изказвания направиха г-н Младен Бухегер, който остана очарован от начина на работа, организация и добрата комуникация между институциите, участващи по компетентност към комисията, г-н Стоян Стоянов, обществените възпитатели и членове на МКБППМН.
В края на заседанието г-жа Лидия Банкова-Найденова даде отлична оценка на всички участници в Местната комисия, като се мотивира с отчета на възпитателните дела за изтеклата 2019 г., който е намалял с 50% в сравнение с 2018 г., когато бяха отчетени 26 бр. възпитателни дела.
 
Урок по родолюбие
Сряда, 08 Януари 2020 15:08

Урок по родолюбие 1


На 07.01.2020 г. в салона на НЧ „Драгоман 1925“ се проведе „Урок по родолюбие“ в чест на 172 години от рождението на поета-революционер Христо Ботев.
Д-р Искрен Красимиров представи част от своите патриотични филми и стихове на учениците от СУ „Христо Ботев“, чрез които разказа за живота и делата на българските герои и будители, отдали живота си в името на една свободна и единна държава, а именно за Паисий Хилендарски, Софроний Врачански, Васил Левски, Георги Бенковски, Райна Княгиня, Христо Ботев и др.

Урок по родолюбие 2

„Докато пазим спомена за тях, те ще живеят вечно в нашите сърца!“ – с тези думи д-р Красимиров прикани всички – вместо с минута мълчание, да отдадем почит с минута ръкопляскане.
Мероприятието се проведе по идея на г-жа Радостина Богданова – учител по БЕЛ на СУ „Христо Ботев“ гр. Драгоман, с подкрепата на Местната комисия за борба срещу противообществените прояви на малолетните и непълнолетните към община Драгоман и с любезното домакинство на НЧ „Драгоман 1925“. Официален гост беше г-жа Емилия Милушева – зам.-кмет на община Драгоман, както и представители на Местната комисия: г-жа Анна Крумова – секретар на МКБППМН, обществени възпитатели към МКБППМН и учители.

Урок по родолюбие
 
ВТОРА ГОДИНА „ЛЯТНА АКАДЕМИЯ“ В КОНСУЛТАТИВЕН КАБИНЕТ КЪМ МКБППМН ПРИ ОБЩИНА ДРАГОМАН
Сряда, 18 Септември 2019 10:38

Заглавна

Лятната ваканция приключи и „Лятната академия“ към Местната комисия за борба срещу противообществените прояви на малолетните и непълнолетните при община Драгоман, също приключи. Благодарение на професионализма на нашите обществени възпитатели, много ученици успяха да наваксат пропуснатия материал от предходната учебна година. 

продължава>
 
Съобщение
Петък, 13 Септември 2019 13:45

1


Община Драгоман и Местната комисия за борба срещу противообществените прояви на малолетните и непълнолетните при общината, съвместно с ОС на БЧК, подновиха пешеходните пътеки в града. Обновените маркировки и знаци са част от инициативите, посветени на предстоящият първи учебен ден и безопасното движение на пътя.

2

продължава>
 
<< Начало < Предишна 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Следваща > Край >>

Страница 6 от 10