Навигация

!

Банер

Е - правителство

Банер

Междусистемна газова връзка България-Сърбия

Банер

ОИЦ

Банер

Търсене

Избори

Банер

!

Банер

FreeWiFi Zone

Банер

Карта за разделно сметосъбиране

Банер

Преброяване 2021

Банер

Калкулатор данък МПС

Банер

Посетители

В момента има 162 посетителя в сайта

IloveBulgaria

Банер

Времето

Спорт
ШАМПИОНИТЕ НА ФУТБОЛНИЯТ БЛИЦ ТУРНИР В С. КРАНЕВО.
Четвъртък, 02 Юли 2015 08:38
1

  Нашите момчета от ФК ДДРАГОМАН грабнаха купата на ФУТБОЛНИЯТ БЛИЦ ТУНИР за мъже в с.Кранево. Изиграните футболни срещи са демонстрация на подкрепа на професионалния футбол към децата с увреждания, като цялото събитие е част от Националната кампания на "СОНИК СТАРТ ООД" - АЗ СЪМ ТУК И МОГА ДА ТИ БЪДА ПРИЯТЕЛ! Страхотният ни отбор отбеляза победи срещу ФК Албена'97 Оброчище с резултат 3:0 и заслужено взе купата излизайки на финал срещу ФК Черноморец Балчик, победоносно завършвайки 4:3 в оспорван мача с дузпи. БРАВО МОМЧЕТА !!! ГОРДЕЕМ СЕ С ВАС !!!

 
ФУТБОЛЕН БЛИЦ ТУРНИР В С. КРАНЕВО ЗА ДЕЦА, МЪЖЕ И ВЕТЕРАНИ
Петък, 26 Юни 2015 10:43
1

От 22.06 до 25.06 .2015г. се проведе ФУТБОЛНИЯТ БЛИЦ ТУРНИР за деца, част от Националната кампания АЗ СЪМ ТУК И МОГА ДА ТИ БЪДА ПРИЯТЕЛ, организиран от "СОНИК СТАРТ ООД" в с. Кранево, където нашите талантливи и изключителни деца от ФК ДРАГОМАН взеха участие, класирайки се на 3-то място. Бяха раздадени грамоти за специално участие, като треньорите на другите участващи отбори чрез гласуване отличиха Майк Мишев и Мартин Стойчев от нашият златен отбор на ФК ДРАГОМАН, за Най - полезни играчи в целия турнир. Като награда за блестящото участие на всички деца, бяха организирани разходки с екскурзовод до нос Калиакра и ботаническата градина в Балчик. Организаторите от "СОНИК СТАРТ ООД" се погрижиха участието и престоя на младите надежди в с. Кранево да бъдат незабравими, за което Специално и Най - Сърдечно им благодарим !!! Сега очакваме и представянето на мъжкият футболен отбор на ФК ДРАГОМАН в БЛИЦ ТУРНИРА за мъже, който стигна до мач за първото място.

продължава>
 
Общински спортен празник
Понеделник, 15 Юни 2015 12:05

    На 11.06.2015 г. в заседателната зала  на СОУ „Христо Ботев” гр. Драгоман  за поредна година се проведе турнир по шахмат по-случай  тридневния  спортен  празник организиран от община Драгоман. В турнира взеха участие  деца от различни възрасти. В оспорваните битки на черно-бялата дъска първо място спечели Любомир Марянов, второ място  Кристиян Георгиев и на трето се класира Ивайло Кирилов.

Хандбалният мач, игран между  дамите от „Дивите котки”  и сборния  отбор на учениците от  9, 10, и 11 клас  от СОУ „ Христо Ботев”,  завърши с победа за отбора на момчетата.

Във футболния турнир за деца взеха участие четири отбора: 5 клас, 6 клас, 7а и 7б клас. Всички отбори показаха добри умения, качества и спортсменска игра. Турнира завърши с победа за 5 клас.

Ето го и класирането

7 „А” клас  : 7 „Б”  клас – 3:2

5 клас : 6 клас – 7:1

7 „Б”  клас -  6 клас - 3:0

7 „А” клас – 5 клас -  1:5

Първо  място – 5 клас

Второ място – 7 А

Трето място – 7 Б

Четвърто място – 6 клас

На 12.06.2015г. в комплекс Зелен свят“ се проведе воден минимум на тема „ПРЕВЕНЦИЯ  НА  ВОДНИЯ  ТРАВМАТИЗЪМ  СРЕД  ДЕЦАТА” по инициатива на БЧК,  които отбелязаха 50 години водна безопасност, като за трета поредна година изнесоха презентация, чрез която бяха подробно обяснени правилата за безопасността във водата, последвана от упражнения за сигурност. БЧК съчета полезното с приятното, като организира състезания за присъстващите деца и раздаде награди.

Финалът на спортния празник бе отбелязан от футболния турнир на малки врати, в който взеха участие малки и големи. Футболните срещи преминаха с много хъс и весели емоции, което създаде невероятна спортна атмосфера. Отборите бяха четири :

Зенит - Пух и приятели  - 6:10

Общината - Бичметата - 5:3

Пух и приятели - Общината - 8:1

Бичметата - Зенит - 2:8

Първо място – Пух и приятели

Второ място – Зенит

Трето място – Общината

Четвърто място – Бичметата

продължава>
 
Млади надежди
Понеделник, 23 Февруари 2015 15:47

 

Със силен старт започнаха представянето си децата от ФК Драгоман  на
Международния детско-юношески турнир "Сандански къп" 2015. Още в първия си мач срещу отбора на ПФК Левски София  успяха да постигнат победа.

3DSC07938
продължава>
 
Турнир по футбол на малки врати - 21 декември 2014г.
Понеделник, 22 Декември 2014 09:28
IMG 1488 На 21.12.2014 година се проведе турнир по футбол на малки врати организиран от община Драгоман. Срещите се играха на новото игрище за мини футбол в гр. Драгоман. Ниските температури не попречиха на отборите да покажат прекрасна игра,  добри качества и умения. Във футболният турнир взеха участие отборите: „Ботев”, „Дудите”, Община Драгоман, „ Р.Модев ООД” , „Отбора на затвора”,  „Черните котки” и „ Гудари”.

Най оспорваните двубои бяха за полуфинала:

„Гударци” – „Отбора на затвора „ 5:1

„Черните котки” – община Драгоман 2:0

След много спортни емоции  се излъчи и финалиста „ Гудари” , като надви „Черните котки”  с 6:3

  • 1-во място „Гудари”
  • 2-ро място „Чернита котки”
  • 3-то място Община Драгоман
продължава>
 
<< Начало < Предишна 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Следваща > Край >>

Страница 5 от 15