Навигация

!

Банер

Е - правителство

Банер

Междусистемна газова връзка България-Сърбия

Банер

ОИЦ

Банер

Търсене

Избори

Банер

!

Банер

FreeWiFi Zone

Банер

Карта за разделно сметосъбиране

Банер

Преброяване 2021

Банер

Калкулатор данък МПС

Банер

Посетители

В момента има 340 посетителя в сайта

IloveBulgaria

Банер

Времето

Община Драгоман
Спортен празник в Драгоман по случай 1 юни!
Понеделник, 03 Юни 2024 07:19

1 юни Д5

„Отбори трябва да има само на терена; извън него – всички трябва да сте един отбор – сплотени, задружни и да си помагате един на друг!“

Това послание отправи кметът Андрей Иванов към децата на Драгоман по време на спортния празник, организиран от общината.

По случай 1-ви юни – Деня на детето, в 14,00 ч. на футболното игрище при Спортна зала Драгоман, започна приятелски мач между децата, трениращи футбол. По-късно се включиха и техните родители, сред които и общинският съветник Росен Модев.

На спортния празник присъстваха също председателят на ОбС Драгоман – Моника Георгиева и служители на общинската администрация, част от които излязоха и на терена.

Честит празник, деца!

Спортувайте, защото спортът е здраве, емоция и възпитава качества, които ще са ви нужни в живота – воля, характер, борбеност!

продължава>
 
График за прием на граждани в малки населени места през м. юни 2024 г.
Петък, 31 Май 2024 13:07

График за прием на граждани в малки населени места през м. юни 2024 г.

 
Знаменателен момент за община Драгоман и православната общност!
Петък, 31 Май 2024 08:51

Маловски65

След дългогодишни усилия, борби и несгоди, на днешния 30 май 2024 г., настъпи дългоочакваният и паметен ден за община Драгоман и православната общност – с тържествен водосвет бе открита строителна площадка Акт2 за възстановяването на Маломаловския манастир „Св. Николай Мирликийски Чудотворец“. Средствата за възстановяване на манастира са отпуснати по мярка 7.6 от Държавен фонд „Земеделие“. Водосветът бе отслужен от Архимандрит Януарий – архиерейски наместник на Годечка духовна околия в съслужение със свещеници. На паметното събитие присъстваха кметът на община Драгоман – Андрей Иванов, зам.-кметът Лидия Банкова, общинските съветници Росен Модев, Кирил Марков, Атанас Тулбенски, Денислав Милушев, кметът на с. Мало Малово – Теменужка Борисова, представители на строителите и на надзора, служители от общинска администрация Драгоман, фотографът и автор на статията за оброчния кръст и Маломаловския манастир в списанието „Нешънъл Джиографик“ – Красимир Андонов, арх. Росен Гурков и съпругата му, които откриха и възстановиха оброчния кръст „Св. Николай Летни“, намиращ се на около 200 м. от манастира.

Маловски27

продължава>
 
Спортен празник на 1-ви юни!
Петък, 31 Май 2024 08:42

спортен празник Д

 

 
Празнична програма на 1-ви юни!
Вторник, 28 Май 2024 08:05

плакат 1 юни

По случай Международния ден на детето, община Драгоман кани децата и техните родители на 1-ви юни, в 10,30 ч,. на площад „Съединение“ в града, където ще се проведе детски празник с участието на любимите на малчуганите герои – Скай, Мики и Калинката.

Песни, танци, изненади и състезания очакват най-малките! С тебешир в ръка, малки и пораснали деца ще изрисуват площада с пъстри рисунки.

При лоши метеорологични условия, празникът ще се проведе в Спортна зала Драгоман.

 
<< Начало < Предишна 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Следваща > Край >>