Навигация

!

Банер

Е - правителство

Банер

Междусистемна газова връзка България-Сърбия

Банер

ОИЦ

Банер

Търсене

Избори

Банер

!

Банер

FreeWiFi Zone

Банер

Карта за разделно сметосъбиране

Банер

Преброяване 2021

Банер

Калкулатор данък МПС

Банер

Посетители

В момента има 109 посетителя в сайта

IloveBulgaria

Банер

Времето

Весели Коледни и Новогодишни празници!
Понеделник, 16 Декември 2013 08:23

Christmas-nat-and-sara-27629350-2560-1920

Уважаеми дами и господа жители на община Драгоман,

В последното си за годината обръщение към Вас бих искал да  благодаря за усилията на всички за постигане на по-добри резултати, за постигнатите успехи в изминалата 2013 година в една доста предизвикателна във финансово – икономическо отношение ситуация.

Работата на една община по време на криза е предизвикателство, което предполага максимално съсредоточаване  на усилията на всички нас около цели за постигане на просперитет на общината. Макар и трудно, понякога болезнено, постигнатите резултати ни дават самочувствие на хора, които не само знаят какво искат, но имат знанията и куража да го постигнат.

От името на Община Драгоман и лично от мое име сърдечно Ви поздравявам с най – светлия християнски празник – Коледа и с настъпването на Новата 2014 година.

            Нека добрите традиции, които сме наследили от нашите родители, се предават на поколенията след нас за да възраждат силата и самочувствието на младите хора в общината. На всички Вас и вашите близки пожелавам много здраве и лично щастие, всеотдайност, енергия и воля за реализиране на всички добри начинания. Нека изпратим тази година и посрещнем с много настроение и веселие една по - здрава и по - успешна 2014 година.

 

Весели Коледни и Новогодишни празници!

 

Андрей Иванов
Кмет на Община Драгоман

 
Назад