Навигация

!

Банер

Е - правителство

Банер

Междусистемна газова връзка България-Сърбия

Банер

ОИЦ

Банер

Търсене

Избори

Банер

!

Банер

FreeWiFi Zone

Банер

Карта за разделно сметосъбиране

Банер

Преброяване 2021

Банер

Калкулатор данък МПС

Банер

Посетители

В момента има 97 посетителя в сайта

IloveBulgaria

Банер

Времето

С ПРАЗНИЧЕН ВОДОСВЕТ БЕ ИЗВЪРШЕНА ЦЕРЕМОНИЯ ПО ПЪРВА КОПКА НА ЕДИН ОТ НАЙ-МАЩАБНИТЕ ПРОЕКТИ НА ТЕРИТОРИЯТА НА ГР. ДРАГОМАН
Понеделник, 16 Август 2021 15:47

IMG 7630

Днес 16.08.2021г. бе извършена официална церемония „Първа копка“ на обект: „Реконструкция на съществуваща водоснабдителна система и доизграждане на нова в гр. Драгоман, община Драгоман – I-ви етап“. Проектът е финансиран от Предприятието за управление на дейностите по опазване на околната среда, който включва подмяната на водопровода на 19 улици в града. Дългоочакваната подмяна на водопровода в града, дава увереност на ръководството на община Драгоман, за изпълнен ангажимент към жителите на града, за подобряване качеството на живот и защита на здравето им.

IMG 7635

IMG 7638

Апелираме всички жители и гости на града да проявят ангажираност към протичащите процеси, да следят сайта на община Драгоман за трасетата, по които ще бъдат извършвани строително-монтажни работи, шофьорите да спазват стриктно временната организация за движение, а живущите на съответните улици да не оставят моторни превозни средства по тротоарите и пътното платно.

IMG 7639

IMG 7650

 
Назад