Навигация

!

Банер

Е - правителство

Банер

Междусистемна газова връзка България-Сърбия

Банер

ОИЦ

Банер

Търсене

Избори

Банер

!

Банер

FreeWiFi Zone

Банер

Карта за разделно сметосъбиране

Банер

Преброяване 2021

Банер

Калкулатор данък МПС

Банер

Посетители

В момента има 144 посетителя в сайта

IloveBulgaria

Банер

Времето

Проекти на Наредби и други нормативни актове
Проекта за стратегията за подкрепа за личностно развитие на децата и учениците в община Драгоман (2023 г. – 2025 г.)
Понеделник, 24 Април 2023 15:32

Съгласно чл.26, ал.3 от Закона за нормативните актове, в законоустановения срок, Община Драгоман чрез настоящото публикуване, предоставя възможност на заинтересованите лица да направят своите предложения и становища на проекта за Стратегията за подкрепа за личностно развитие на децата и учениците в община Драгоман (2023 г. – 2025 г.) на e-mail: Е-мейл адресът e защитен от спам ботове.

Стратегия

Мотиви

Предварителна оценка на въздействието


 
Обявление на Проект на Наредба за условията и реда за записване, отписване и преместване на деца в общинските детски градини на територията на община Драгоман
Понеделник, 20 Февруари 2023 09:46

Съгласно чл. 26, ал. 3 и ал. 4 от Закона за нормативните актове, в законоустановения срок от 30 дни, община Драгоман чрез настоящото публикуване за обществена консултация предоставя възможност на заинтересованите лица да направят своите предложения и становища по проекта за изменение и допълнение на Наредба за условията и реда за записване, отписване и преместване на деца в детските градини на територията на община Драгоман на е-mаil адрес: Е-мейл адресът e защитен от спам ботове. или в деловодството на община Драгоман, на адрес: гр. Драгоман, ул. „Захари Стоянов” № 26.

 

Дата на откриване: 20.02.2023 г.

Целева група: Всички заинтересовани

Сфера на действие: Община Драгоман

Дата на приключване: 22.03.2023 г.

Мотиви

Проект на наредба

Оценка на въздействието

Справка


 
Обявление на Проекта за изменение и допълнение на Наредба за условията и реда за съставяне на бюджетната прогноза за местните дейности за следващите три години, за съставяне, приемане, изпълнение и отчитане на бюджета на община Драгоман
Сряда, 15 Февруари 2023 14:27

Съгласно чл. 26, ал. 3 и ал. 4 от Закона за нормативните актове, в законоустановения срок от 30 дни, община Драгоман чрез настоящото публикуване за обществена консултация предоставя възможност на заинтересованите лица да направят своите предложения и становища по проекта за изменение и допълнение на Наредба за условията и реда за съставяне на бюджетната прогноза за местните дейности за следващите три години, за съставяне, приемане, изпълнение и отчитане на бюджета на община Драгоман на е-mаil адрес: Е-мейл адресът e защитен от спам ботове. или в деловодството на община Драгоман, на адрес: гр. Драгоман, ул. „Захари Стоянов” № 26, Център за административно обслужване

 

Дата на откриване: 15.02.2023 г.

Целева група: Всички заинтересовани

Сфера на действие: Община Драгоман

Дата на приключване: 17.03.2023 г.

Мотиви 

Оценка на въздействие 

Проект решение 

 
Проект на Наредба за изменение и допълнение на Наредба № 1 за обществения ред, поддържане на чистотата и опазване общинските имоти на територията на община Драгоман.
Петък, 03 Февруари 2023 10:04

На заинтересованите лица се предоставя в 14-дневен срок, считан от датата на публикуване, проектът на Наредба за изменение и допълнение на Наредба № 1 за обществения ред,поддържане на чистотата и опазване общинските имоти на територията на община Драгоман.

Предложения могат да бъдат депозирани в деловодството на Община Драгоман, както и на следния електронен адрес:  Е-мейл адресът e защитен от спам ботове.

Дата на откриване: 03.02.2023 г.

Целева група: Всички заинтересовани

Сфера на действие: Община Драгоман

Дата на приключване: 17.02.2023 г.

 
 
 
Проект на наредба за изменение и допълнение на наредба № 3 за определянето и администрирането на местните такси и цени на услуги на територията на община Драгоман 2023 г.
Вторник, 08 Ноември 2022 11:21

Съгласно чл. 26, ал. 4 от Закон за нормативните актове, в законоустановения срок от 30 дни, община Драгоман, чрез настоящото публикуване за обществена консултация, предоставя възможност на заинтересованите лица да направят своите предложения и становища по Проекта на Наредба за изменение и допълнение на Наредба № 3 за определянето и администрирането на местните такси и цени на услуги на територията на община Драгоман, на e-mail: о Е-мейл адресът e защитен от спам ботове. или на адрес в гр. Драгоман, ул. „Захари Стоянов“ № 26.

 

Дата на откриване: 08.11.2022 г.

Целева група: Всички заинтересовани

Сфера на действие: Община Драгоман

Дата на приключване: 08.12.2022 г.

Оценка на въздействие 

Проект Наредба 3 

Мотиви за приемане на Наредба № 3

 
<< Начало < Предишна 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Следваща > Край >>

Страница 2 от 10