Навигация

!

Банер

Е - правителство

Банер

Междусистемна газова връзка България-Сърбия

Банер

ОИЦ

Банер

Търсене

Избори

Банер

!

Банер

FreeWiFi Zone

Банер

Карта за разделно сметосъбиране

Банер

Преброяване 2021

Банер

Калкулатор данък МПС

Банер

Посетители

В момента има 133 посетителя в сайта

IloveBulgaria

Банер

Времето

Възможност за работа
Обява
Четвъртък, 25 Април 2019 15:17
В сектор ”Автомобилна и инженерна техника и технически и елсктронни средства и въоръжение” към Регионална дирекция „Гранична полиция“ — Драгоман при Главна дирекция „Гранична полиция“ — МВР, има 1 (една) вакантна длъжност за лице, работещо по трудово правоотношение — началник, склад (АТИ), той и шофьор, лек автомобил до 9 места. Обява
 
ОБЩИНСКА АДМИНИСТРАЦИЯ ДРАГОМАН ОБЯВЯВА СЛЕДНАТА ВАКАНТНА РАБОТНА ПОЗИЦИЯ ПО ТРУДОВО ПРАВООТНОШЕНИЕ :
Понеделник, 15 Април 2019 10:03
ДЛЪЖНОСТ: МЛАДШИ СПЕЦИАЛИСТ - ИНСПЕКТОР В ОБЩИНСКИ ИНСПЕКТОРАТ – ДРАГОМАН
Преки задължения
1.Инспекторът е длъжен да спазва Правилника и изпълнява законосъобразните и в съответствие с него нареждания на кмета на Община Драгоман.
2. При осъществяване на своите задължения, инспекторите имат право да извършват проверки по спазването от всички лица на разпоредбите на нормативните актове на Общински съвет-Драгоман, както и на други нормативни актове, имащи отношение към изпълнението на функциите им.
3. При извършване на проверки в населени места на общината, кметовете на кметства и кметски наместници са длъжни да оказват пълно съдействие на инспекторите, а при необходимост да се търси такава от органите на Министерство на вътрешните работи.
продължава>
 
ОБЩИНСКА АДМИНИСТРАЦИЯ ДРАГОМАН ОБЯВЯВА СЛЕДНИТЕ ВАКАНТНИ РАБОТНИ ПОЗИЦИИ ПО ТРУДОВО ПРАВООТНОШЕНИЕ :
Сряда, 13 Март 2019 10:43
1. ДЛЪЖНОСТ: МЛАДШИ СПЕЦИАЛИСТ - ИНСПЕКТОР В ОБЩИНСКИ ИНСПЕКТОРАТ – ДРАГОМАН
Преки задължения
  1. Инспекторът е длъжен да спазва Правилника и изпълнява законосъобразните и в съответствие с него нареждания на кмета на Община Драгоман.
  2. При осъществяване на своите задължения, инспекторите имат право да извършват проверки по спазването от всички лица на разпоредбите на нормативните актове на Общински съвет-Драгоман, както и на други нормативни актове, имащи отношение към изпълнението на функциите им.
  3. При извършване на проверки в населени места на общината, кметовете на кметства и кметски наместници са длъжни да оказват пълно съдействие на инспекторите, а при необходимост да се търси такава от органите на Министерство на вътрешните работи.
  4. При установяване на нарушения на нормативните актове инспекторите дават предписания със срокове и отговорници за изпълнението, контролират изпълнението, налагат глоби с квитанции или фишове, когато това се допуска от съответния нормативен акт или съставят актове за установяване на административни нарушения.
  5. При констатиране на административните нарушения предприема своевременно необходимите законови действия и в зависимост от тежестта на нарушението съставя констативни протоколи, връчва предписания, налага глоби на място с фиш или съставя акт за административно нарушение.
  6. Контролира дейностите по „зимно почистване", относно действително извършените дейности / обслужаване, метене на сняг и опесъчаване/.
  7. Изготвя ежедневни констативни протоколи за количеството и качеството на извършените видове работи от фирмите сключили договори с Община Драгоман.
  8. Ежедневно изготвя справка за съставените актове за административни нарушения, глоби с фиш и предписания, като копие от същите предоставя на Ръководителя на инспектората.
  9. Изготвя справки, информации, предложения и др. засягащи дейността му, които представя на Ръководителя на Инспектората.
  10. Информира своевременно Ръководителя на Инспектората за всички възникнали проблеми по състоянието на околната среда.
  11. Участва в провеждането на сезонните кампании за почистване на територията на общината и др. организационни мероприятия на община Драгоман.
  12. Следи за състоянието и нормалното поддържане на общинската инфраструктура- тротоари, улични платна, пътни съоръжения, зелената система и др. на територията на община Драгоман в това число:
  13. Аварии по водопроводната и канализационна мрежа;
  14. Запушени или липсващи решетки на улични оттоци;
  15. Липсващи капаци на шахти;
  16. Пропадания на настилки над трасетата на инженерната инфраструктура;
  17. Връчва по ГПК, АПК и НПК заповеди, уведомления, писма и други документи. След връчването им на виновното лице, връща разписка,която удостоверява това или екземпляр от връчения документ, върху който е отбелязано това.
  18. Извършва проверки на сигнали, жалби и молби на граждани и юридически лица.
  19. При       осъществяване на контрола спазва законите и общочовешките морални и етични норми на поведение.
  20. Изпълнява допълнително възложени задачи от Ръководителя на Инспектората.
продължава>
 
Обява
Понеделник, 11 Март 2019 11:19
В сектор “Автомобилна и инженерна техника и технически  електронни средства и въоръжение” към Регионална дирекция „Гранична полиция” - Драгоман при Главна дирекция „Гранична полиция” - МВР, има 1 (една) вакантна длъжност за лице, работещо по трудово правоотношение - началник, склад (АТИ), той и шофьор, лек автомобил до 9 места. За повече информация тук.
 
 
Съобщение
Сряда, 20 Февруари 2019 15:05

ОБЩИНСКА АДМИНИСТРАЦИЯ ДРАГОМАН ОБЯВЯВА СЛЕДНИТЕ ВАКАНТНИ РАБОТНИ ПОЗИЦИИ ПО ТРУДОВО ПРАВООТНОШЕНИЕ :

1. ДЛЪЖНОСТ: ГЛАВЕН СЧЕТОВОДИТЕЛ В ДИРЕКЦИЯ „ОБЩА АДМИНИСТРАЦИЯ“

Преки задължения

  • Организира, планира, ръководи и контролира цялостната финансово – счетоводна дейност на общината.
  • Подпомага ръководството на общината при осъществяване на неговите правомощия във финансово – счетоводната и икономическата дейност.
  • Осъществява вътрешен финансов контрол.
  • Ръководи планирането на финансовата дейност и разработва счетоводната политика на общината.
  • Организира и отговаря за съхраняването на счетоводната информация по предвидения в закона ред.
  • Съставя и подписва годишния финансово – счетоводен отчет.
  • Участва в изготвянето на стратегически документи – стратегии, програми, планове.
  • Не предоставя информация, разпространяването на която би могло да нанесе вреди на работодателя, освен в случай на изрично разпореждане от работодателя.
  • Участва в подготовката и провеждането на обществени поръчки.
  • Участва в подготовката на проекти за привличане на средства от фондове на Европейския съюз и от други международни програми.
  • Участва в разработването на проекти на наредби на Общинския съвет, процедури, правила и други вътрешни актове.
  • Изготвя необходимите документи и информация, свързани с общинския дълг, включително проект на годишен отчет за състоянието на общинския дълг;
  • Организира и извършва счетоводното отчитане на приходите и разходите на общината, в съответствие с нормативната уредба, утвърдената счетоводна политика и указанията на оторизирани институции.
  • Организира и изготвя всички отчетни и статистически форми по образец от Министерството на финансите и Националния статистически институт, касаещи счетоводната информация.
  • Организира и контролира ведомостите за заплати и платежни документи за данъци и осигуровки върху заплатите, ежемесечното подаване на съответните декларации в Националната агенция за приходите.
  • Съгласува поименните щатни разписания , трудовите договори и заповедите за назначаване и прекратяване на персонала при отсъствие на директора на дирекция.
  • Организира и изготвя справки със счетоводна информация, необходима за одитиращи и контролиращи органи, кредитни агенции, определящи кредитния рейтинг на общината и други оторизирани институции.
  • Организира съхранението на счетоводната информация и ползването й, съгласно нормативната уредба.

Изисквания за заемане на длъжността:

  • Образователна степен: бакалавър
  • Област на висшето образование: „Социални, стопански и правни науки“, професионално направление „Икономика“.
  • Минимален професионален опит: 3 (три) години.
  • Допълнителна квалификация: Компютърни умения на добро потребителско ниво за работа с Майкрософт Офис, Интернет и копирна техника, специализирани софтуерни продукти на общината и счетоводен софтуер.
продължава>
 
<< Начало < Предишна 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Следваща > Край >>

Страница 4 от 16