Навигация

!

Банер

Е - правителство

Банер

Междусистемна газова връзка България-Сърбия

Банер

ОИЦ

Банер

Търсене

Избори

Банер

!

Банер

FreeWiFi Zone

Банер

Карта за разделно сметосъбиране

Банер

Преброяване 2021

Банер

Калкулатор данък МПС

Банер

Посетители

В момента има 764 посетителя в сайта

IloveBulgaria

Банер

Времето

Знаете ли че... ?
Съобщение
Вторник, 28 Ноември 2017 08:55

Знаете ли, че  община Драгоман участва в националния конкурс „Културно-туристически ЕДЕН дестинации в България”под егидата на Министерство на туризма. Конкурсът е за малко познатите и/или нововъзникващите български туристически дестинации. Класираните дестинации в конкурса са: Община Ямбол  - победител и дестинации подгласници: Община Мездра, Община Драгоман, Община Чавдар и Община Ардино.

продължава>
 
Съобщение
Понеделник, 20 Ноември 2017 15:28

Знаете ли, че в периода 1 януари – 30 юни 2018 г. България ще поеме ротационното председателство на Съвета на ЕС. В продължение на 6 месеца страната ни ще планира, организира и ръководи работата на Съвета на ЕС, ще си сътрудничи с другите държави членки в процеса на вземане на решения и ще поддържа отношения на лоялно сътрудничество с другите европейски институции, за да гарантира непрекъснатата и ефективна работа на Съвета в различните му направления на дейност. В рамките на Председателството страната ни ще ръководи срещи и заседания на различно равнище в ЕС, като също така ще организира и над 200 събития и форуми в България.

 
Съобщение
Сряда, 15 Ноември 2017 08:25

Знаете ли, че на 16 ноември 2017 год., ще се отбележи Международния ден без тютюнопушене. От години през третия четвъртък на ноември се отбелязва Международния ден без тютюнопушене.

Продължава

 
Съобщение
Вторник, 03 Октомври 2017 08:19

Знаете ли , че за поредна година община Драгоман спечели проекта „Топъл обяд“. Съвместно с Областната организация на БЧК  София-област  и  с активното съдействие и подкрепа на Националния  съвет на БЧК в лицето на неговия Председател проф.д-р Христо Григоров,  с предоставените средства от „Кока-Кола ХБК България“ и с усилията на община Драгоман  са осигурени по 1 лв. за  топъл обяд през цялата  учебна 2017/2018  год. за учениците от от І-ви до IV-ти клас.

 
Съобщение
Петък, 29 Септември 2017 15:46

Знаете ли, че герба на Община Драгоман представлява фигура с изображение на знаците, символизиращи характера на общината: първия български град, посрещащ чужденците, влизащи от Сърбия; местонахождение до международен път; земеделие и природни забележителности. Изображението върху емблемата са стилизирани елементи на ключ във вид на бариера, стоящ на две пирамиди; международен път с две платна, разделени от пунктирна линия, минаваща под бариерата; поля, от двете страни на пътя и върхове, символизиращи „Три Уши”. Отляво на международния път стои надпис „Драгоман”

 
<< Начало < Предишна 1 2 3 4 5 Следваща > Край >>

Страница 1 от 5